Produk

  • XK-18/23/25S workshop industrial evaporative air cooler China manufacture

    XK-18/23 / 25S lokakarya industri penguapan pendingin udara industri China

    XK-18/23 / 25S adhem industri sing nguap industri minangka pendingin udara industri sing paling populer. Kita ngrancang kanthi macem-macem kekuwatan 1.1kw, 1.3kw, 1.5kw kanggo memenuhi kebutuhan sing beda. Lan ana, mudhun, ngeculake udhara sisih supaya gampang dipasang ing tembok, atap lan papan liyane. Ditrapake ...
  • XK-20S mute industrial centrifugal water evaporative air cooler

    XK-20S adhem industri sentrifugal banyu adhem panguapan adhem

    XK-20S industri sentrifugal banyu bisu pendingin udara minangka pendingin udara sentrifugal industri sing paling populer. Lan ana, mudhun, debit udhara sisih dipasang kanthi gampang ing tembok, atap lan papan liyane. Ditrapake kanggo adhem tanduran 60-80m2 ing wilayah lembab lan tanduran 150-200m2 ing ...
  • XK-25H new heightened duct cooling system industrial air cooler

    XK-25H sistem pendinginan saluran pendingin industri sing luwih adhem

    XK-25H sistem pendinginan saluran udara sing luwih dhuwur yaiku adhem udara industri minangka pendingin udara industri anyar sing digawe dening XIKOO. ana munggah, mudhun, ngeculake udhara sisih supaya gampang dipasang ing tembok, atap lan papan liyane. Model anyar iki kanthi pad pendingin dhuwur, efek penguapan lan pendinginan sing luwih apik. A ...
  • XK-30S big airflow industrial air cooler cooling fan

    Kipas pendingin udara adhem udara industri XK-30S gedhe

    XK-30S kipas pendingin udara industri industri aliran udara amba minangka adhem udara industri. Kekuwatan 3kw kurang kanthi aliran udara 30000m3 / jam gedhe, lan pangiriman udara 40-50m ing jalur pipa. Ditrapake kanggo adhem 200-250m2 kanthi siji potong. XK-30S kipas pendingin udara industri industri aliran udara amba dilengkapi indust ...
  • XK-30/35/45/50S stainless steel big centrifugal industrial air ooler

    XK-30/35/45 / 50S ooler industri sentrifugal stainless steel gedhe

    XK-30/35/45 / stainless steel industri pendingin udara sentrifugal amba dirancang kanggo bengkel gedhe. Kanthi aliran udara lan tekanan udara sing gedhe, jarak pangiriman udhara dadi 100-200meter. Iki dirancang kanggo dadi penggemar sentrifugal sabuk kanthi cangkang baja solid lan awet. Evap efisien dhuwur ...
  • XK-75C Window desert evaporative air cooler fan

    XK-75C Kipas angin adhem sing nguap saka jendhela

    XK-75C Kipas pendingin udara sing nguap ing ara-ara samun banget disenengi penggemar pendinginan penguapan banyu, nyuda suhu liwat penguapan banyu. Nduwe pipa udara lan diffuser hawa, bisa dipasang ing tembok njaba kanggo nggawa hawa seger lan adhem menyang njero ruangan. Panampilan Apik Bahan Bahan Plastik Anyar ...
  • XK-15SY portable outdoor water evaporative air cooler

    XK-15SY adhem banyu uap ruangan sing adhem

    XK-13 / 15SY pendingin udara sing bisa nguap banyu ing njaba ruangan dadi modhel adhem udara portebel komersial, bisa nyuda suhu liwat penguapan banyu kanthi kurang konsumsi. Nduwe sawetara fitur kaya ing ngisor iki: Wujud Apik Plastik Bahan Plastik Anyar, Anti-UV, Anti-tuwa, umur ...
  • XK-18SYA Portable industrial evaporative air cooler for workshop

    XK-18SYA Pendingin udara menguap industri Portable kanggo bengkel

    XIKOO ngrancang basis XK-18SYA ing adhem udara industri. Upgrade adhem industri kanthi tank banyu 350L, rodha, pipa udara sikut lan diffuser udara dadi XK-18SYA. Dadi bisa ngadeg lan hotspot ing lantai, ora ana instalasi. LCD + remot kontrol, ana 12 kacepetan beda kanggo ngganti, liwat l ...
  • XK-06SY evaporative home portable air cooler China manufacture

    XK-06SY pabrik uap pendingin udara sing digawe uap

    XK-06SY pendingin udara portabel omah sing nguap China adhem XK-06SY adhem udara portebel ing omah iki misuwur banget kanggo omah, kantor, kamar. toko lan papan liyane. Akeh distributor alat sing nggunakake model iki kanggo usahane, lan akeh pujian kanggo XK-06SY saka pangguna pungkasan. XK-06SY ...
  • XK-18/23/ST New 12cm thickness cooling pad industrial air cooler

    XK-18/23 / ST Pendingin udara industri pendingin 12cm baru

    Pendingin udara industri kanthi bantalan pendinginan 12cm minangka riset lan pangembangan independen dening XIKOO ing taun 2020. Cetakan injeksi dhewe lan paten model utilitas & paten tampilan. Iki kalebu debit munggah, debit mudhun lan debit sisih, bisa memenuhi macem-macem kebutuhan instalasi. The ...
  • XK-05SY Portable solar DC air cooler

    XK-05SY Pendingin udara surya DC Portable

    Solar minangka energi ramah lingkungan sing anyar, XIKOO ngupayakake inovasi teknologi lan hemat energi lan perlindungan lingkungan, digawe adhem lan digawe luwih apik XK-05SY Portabel surya 24v DC adhem. lan adhem udara sing nguap portabel, trep kanggo mindhah lan nambah banyu. Katon Apik ABS Anyar ...
  • XK-75/90SY desert evaporative swamp Air cooler fan supplier

    Pemasok kipas pendingin Udara XK-75 / 90SY ara-ara samun

    Kipas pendingin udara nguap XK-75 / 90SY minangka salah sawijining model klasik adhem udara tank gedhe. duwe manual lan otomatis rong cara kanggo nambah banyu nganggo tank 120L. Bagéan kualitase kaya ing ngisor iki: Bahan pp anyar XK-75 / 90SY duwe awak plastik Bahan PP Anyar, Anti-UV, Anti-penuaan, umur dawa. panas apik ...