RGBCW Die-casting Aluminium Tuya Smart Downlight

Katrangan singkat:

Pambuka:

Die-casting aluminium downlight pinter iku desain omah terpadu, katon elegan.Ana akeh fungsi sing bisa disesuaikan dening pelanggan pungkasan ing aplikasi tuya.Bisa digunakake ing omah, mall, kantor, lsp.

 


Fitur

Spesifikasi & Model

Layanan

RGBCW Die-casting Aluminium Tuya Smart Downlight

1. Die-casting aluminium downlight, boros panas banget, IC-4 dirating.

2. Suhu werna opsional dadi CCT, RGB, RGBW, RGBCW ing downlight pinter iki.

3. Desain omah terpadu, katon elegan.

4. 4 cara protokol komunikasi multi bisa disesuaikan ing downlight pinter iki, wifi, wifi + bluetooth, bluetooth bolong, zigbee.

5. Dhukungan kontrol grup, siji ponsel bisa ngontrol sawetara lampu ing wektu sing padha.

6. Sampeyan bisa nuduhake downlight pinter kanggo kulawarga liwat app, sawetara telpon bisa ngontrol siji lampu.

7. Cut-metu punika 90mm, cocok kanggo paling bangunan.

8. Kinerja dimming banget, dim saka 5% kanggo 100% lancar.

9. Sampeyan bisa ngontrol downlight pinter ngarep saka ngendi wae.

10. Pribadhi downlight pinter iki kanthi palet warna luwih saka 16 yuta warna lan macem-macem nada cahya putih saka peteng nganti padhang.

11. Transparansi cahya sing dhuwur, output cahya sing dhuwur, efisiensi lumen bisa nganti 100lm / w.

12. SAA, C-Tick, CE disetujoni.

Kontrol swara cerdas, nggunakake swara kanggo ngontrol cahya.Liwat Amazon Echo, Google Home, kontrol swara IFTTT, nggawe urip kulawarga luwih nyaman.